Dél-Indiai utazás

Dél-India megannyi látnivalóval csalogatja a világutazókat. Az egzotikus leginkább India Dél-Indiában található.

Dél-India
Kathakali indiai tánc: az indiai klasszikus táncok egyik keralai formája | Foto: Leveles Zoltán

Dél-India alatt nagyjából a Mumbai – Puri vízszintes vonaltól délre eső indiai területet értjük.

Tipp: nézd meg a többi aktuális utunk leírását>> Indiai utazás 2019.

Dél-India: Goán túl

Dél-indiai útjaink során templomokat és india nevezetességeit keressük fel.

Őszintén szólva, ha téged a Goa feeling érdekel, akkor azt hiszem, jobb ha egyedül utazol, vagy pedig egy goai luxusutazásra befizetsz.

Dél-Indiai útjaink egészen másról szólnak. Egyfajta rácsodálkozás az évezredes kultúra sokszínűségére, a füstölő illatára, a szent helyek erejére, az építészeti remekművekre, ez egyszerű nagyszerűségre, az asrami életre, indiai szokásokra a világhatalomra, a ragyogó szemekre, a jóga és az ájúrvéda bűvöletére.

Indiai útjaink végén, amikor útitársaimtól megkérdem, mi fogta meg őket legjobban az ezerarcú Indiából, a válaszok között csak ritkán szerepelnek világörökségek. Sokkal inkább az élmények. A találkozások. A világgal és önmagaddal.

Útjaink során családokat látogatunk, iskolákat, kolostorokat, klasszikus zenei koncerteket, tánciskolákat, tradicionális indiai ájurvédikus központokat, vidéki falvakat.

India valódi arca valahol ezeken a helyeken rejtőzködik. Dél-indiai körutazásaink hozadéka a világörökség listáin szereplő remekművek és gyönyörűségek. Utazz velem Indiába!

Aktuális projektek Dél-Indiába

Amennyiben velünk tartanál, látogasd meg aktuális útleírásainkról szóló oldalunkat!

Kéthetes teljeskörű megújulás az ájurvéda erejével

2018.december 4-től. jelentkezési határidő 2018. július 15

Egy nemzetközi szintű 4 csillaggal ellátott szálláshely és ájurvéda központ Keralában. Közvetlen, privát tengerparton. Egy tucatnyi magasan képzett indiai ájurvéda orvossal, több tucat indiai ájurvéda terapeutával, kizárólag minőségi vegetáriánus konyhával. Az étterem terasos és közvetlenül a tengerpartra néz.

Kerala utazás: ájurvéda kezelés

Referenciájuk óriási. Krónikus betegségeket kezelnek, méregtelenítő kúrákat végeznek, stresszoldó kezeléseget.

A résztvevő tünetei és igényei alapján a helyi ájurvéda orvos személyreszabott kúrát és terápiát javasol, amit 14 nap alatt valósítanak meg.A keralai központ valóban azt adja, amit kínál. nincs mellébeszélés. Nincs kozmetikázott reklámvideó vagy reklámfotó. A valóságban is pontosan így néz ki az ájurvédikus központod: 4 csillagos közvetlen tengerparti ingatlan. Nincs szomszéd. Mint a mesében. Tovább>> keralai utazás

Irány Dél-India 2019.02.01-tól

Jelentkezési határidő: 2018. augusztus 31.

Érdekes lehet mindazoknak, akik sok érdekeset szeretnének tanulni az indiai kultúra terén.

Útvonal: Mumbai-Ganapatipule-Udupi-Alleppey-Kochin-Chenna-Kanchipuram-Mahaballipuram-Chennai

Dél-indiai utunk 2019 február 1-jén indul, 18 napos,

Tradíció, művészet, Világörökség, tenger, jóga és Ájurvéda, meditáció és relaxáció, kaland és feltöltődés, s mindez tengeri levegővel és vegetáriánus konyhával megfűszerezve.

 

Indiai utazas

További indiai hírek és érdekességek az India Hangja hírlevelünkben. Érdemes feliratkozni, hogy időben értesülj programjainkról és rendezvényeinkről + első kézből olvashatod Indiáról szóló írásaink. Kérem az India Hangja havi hírlevelet