Dél-Indiai utazás

Dél-India megannyi látnivalóval csalogatja a világutazókat. Az egzotikus leginkább India Dél-Indiában található.

Dél-India

Kathakali indiai tánc: az indiai klasszikus táncok egyik keralai formája | Foto: Leveles Zoltán

Dél-India alatt nagyjából a Mumbai – Puri vízszintes vonaltól délre eső indiai területet értjük.

Dél-India: Goán túl

Dél-indiai útjaink során templomokat és india nevezetességeit keressük fel.

Őszintén szólva, ha téged a Goa feeling érdekel, akkor azt hiszem, jobb ha egyedül utazol, vagy pedig egy goai luxusutazásra befizetsz.

Dél-Indiai útjaink egészen másról szólnak. Egyfajta rácsodálkozás az évezredes kultúra sokszínűségére, a füstölő illatára, a szent helyek erejére, az építészeti remekművekre, ez egyszerű nagyszerűségre, az asrami életre, indiai szokásokra a világhatalomra, a ragyogó szemekre, a jóga és az ájúrvéda bűvöletére.

Indiai útjaink végén, amikor útitársaimtól megkérdem, mi fogta meg őket legjobban az ezerarcú Indiából, a válaszok között csak ritkán szerepelnek világörökségek. Sokkal inkább az élmények. A találkozások. A világgal és önmagaddal.

Útjaink során családokat látogatunk, iskolákat, kolostorokat, klasszikus zenei koncerteket, tánciskolákat, tradicionális indiai ájurvédikus központokat, vidéki falvakat.

India valódi arca valahol ezeken a helyeken rejtőzködik. Dél-indiai körutazásaink hozadéka a világörökség listáin szereplő remekművek és gyönyörűségek. Utazz velem Indiába!

Aktuális projektek Dél-Indiába

Amennyiben velünk tartanál, látogasd meg aktuális útleírásainkról szóló oldalunkat!

Dél-Indiai utazás 2019.02.06-tól

Érdekes lehet mindazoknak, akik sok érdekeset szeretnének tanulni az indiai kultúra terén.

Útvonal: Mumbai-Nashik-Ellóra-Hampi-Srirangapatna-Mysore-Madurai-Kanya Kumari-Kovalam-Trivendrum
Dél-indiai utunk február 4-én indul, 18 napos, négy világörökség.

Tradíció, művészet, Világörökség, tenger, jóga és Ájurvéda, meditáció és relaxáció, kaland és feltöltődés, s mindez tengeri levegővel és vegetáriánus konyhával megfűszerezve.

 

Indiai utazas

 

További indiai hírek és érdekességek az India Hangja hírlevelünkben. Érdemes feliratkozni, hogy időben értesülj programjainkról és rendezvényeinkről + első kézből olvashatod Indiáról szóló írásaink. Kérem az India Hangja havi hírlevelet

 

 

Reklámok