India konnektor átalakító

Összefoglaljuk az indiai konnektorral kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat. Nem mindegy, hogy mennyire készült fel az embere egy ilyen távoli utazáshoz. Lássuk a tényeket: India konnektor átalakító nélkül is átvészelhető.

Tipp: keresd aktuális indiai útjainkat!

Hálózati feszültség Indiában

Indiában a hálózati feszültség 220-240 V 50 Hz. Mindez azt jelenti, hogy szemben az USA hálóuazi feszültséggel, Indiához nem kell semmilyen trafó vagy átalakító. A Magyarországi készülékek és töltők tökéletesen működnek Indiában is.

India konnektor
Aggodalomra nincs ok. a mi dugónk átalakító nélkül is bemegy az indiai konnektorba.

Feszültségingadozás és áramkimaradás Indiában

Tudni kell, hogy Indiában gyakori az áramkimaradás. Továbbá, feszültségingadozás meglehetősen nagy. Éppen ezért előfordulhat, hogy telefonunk, fényképezőgépünk, vagy számítógépünk töltője tönkre megy. Ebben az esetben Delehiben a Nehru Place bevásárlónegyedben tudunk újat vásárolni, akár online is.

A feszültségingadozás miatti kár elkerülése érdekében ajánlott túlvezérlés ellen védett aljzat vagy elosztó használata.

India konnektor tekintetében

A legtöbb konnektorba kéthengeres csatlakozótűvel rendelkező dugó illeszkedik. Fontos tudni, hogy egyes hotelszobában csak egyetlen konnektor van. Ebben az esetben jól jön egy T elosztó. Az is előfordul, hogy a konnektor túl magasan van.

Előfordulhat, hogy egyes konnektorokba nem fér bele a hosszabbítónk dugója. Ennek oka az, hogy némely konnektor egy mm-vel szűkebb. Hogy miért? Mert ilyen a mi Indiánk. Ilyenkor vedd vidámra a figurát és lazíts!

Fontos, hogy ne felejtsük el a konnektor melletti konnektor-áramtalanító kapcsolót felkapcsolni.

 

 

Működő 220-as dugó minta – indiai konnektor szabványok

 

 

Ilyen elosztót írjunk az indiai csomagolólistára

Leszögezhetjük, hogy a legjobb céleszköz az 1 méteres kábellel, valamint túlvezérlés védelemmel ellátott 3 dugaljas elosztó a legpraktikusabb eszköz, amivel elektronikai kütyüinket biztonságban tölthetjük.

Néhány vidám indiai konnektoros életkép a végére

Útjaink során készítettünk néhány leleményes megoldást az indiai konnektor problémájának a megoldására.

 

 

 

 

 

 

Leveles Zoltan

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .